A Békés megye fürdő Online-on olvastam, hogy Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőben Wellness-, Ajándék-kártyák vásárolhatók. Lepje meg szeretteit Karácsonyra!
Minden, amit a csontritkulásról tudni kell címmel 2009. november 28-án szombaton kerül megrendezésre az Egészségnap Gyopárosfürdőn - olvasható a Békés megye fürdő Online-on.
A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. a 2009 szeptember 9-én kelt, 2009/KSZ/2.1.1.A2008.P/7-6 iktató számú levelében értesítette Orosháza Város Önkormányzatát, hogy az Orosháza-Gyopárosfürdő az „Alföld Gyöngye" komplex gyógyturisztikai fejlesztése című, DAOP-2.1.1/A-2f-2009-0004 azonosító számú pályázatot formai szempontból 2009. szeptember 7. napjával befogadták és értékelésre bocsátják.
Szerző: zsolti.pocsai Dátum: 2009, aug. 18. ; 21:25 kedd
A legnagyobb nyári ünnep augusztus 20-a, amely a rendszerváltás után visszanyerte régi tartalmát. Orosháza-Gyopárosfürdő az idén nagyszabású programokkal várja polgárait és az ide látogatókat.
Orosháza város és a Modellező klub közös pályázatában megnyerte a 2009-es Nyílt Európa Bajnokság és a 2010-es Hajómodellező Világbajnokság rendezési jogát.
Csobbanjunk együtt július 11-én Orosháza-Gyopárosfürdőn a Gyógyfürdőben, ahol a népszerű fellépők koncertje mellett jobbnál-jobb programokaban vehet részt!
VI. Európai kenyérünnepre kerül sor Orosháza-Gyopárosfürdőn augusztus 19-20-án, ahol a különböző kulturális rendezvények mellett fellép többek között Márió, a Rippel fivérek, Márk, Dobrádi Ákos, a Neoton sztárjai, a Musical Show és még sokan mások...